Shiatsu

Stimulering van het zelfhelend vermogen


Shiatsu is een Chinese massagetechniek waarbij er lichte druk wordt gezet op de energiepunten in het lichaam. Zo stimuleer je de meridianen, wat de energiebanen in lichaam zijn. Hierdoor kan de energie in je lichaam weer beter stromen, of het nu leeg of te vol is. Het wordt weer in beweging gezet. De meridianen corresponderen aan je organen en elk orgaan correspondeert zich weer aan een element en emotie. Je behandeld met Shiatsu dus niet alleen de spieren van het lichaam maar ook de psyche. Binnen Shiatsu behandel je de mens als een geheel.


Tijdens mijn drie jarige opleiding voor Shiatsu-therapeute die in januari 2019 van start is gegaan, maak ik kennis met deze techniek. Ik bied een Shiatsu behandeling aan van ongeveer 30 minuten.15 Minuten voorafgaand aan de behandeling begeleid ik je met verschillende Do-in oefeningen, dit zijn strekkingen die je voor jezelf thuis kunt herhalen om je energiebanen 'wakker' te maken.

Ervaar een ontspannende massage waarin jou zelfhelend vermogen wordt gestimuleerd. Maak kennis met mijn praktijk binnen de laagdrempelige kosten van €25,- per sessie zolang mijn leerproces strekt.


Maak een afspraak