Over mij


Ik ben lang op zoek geweest naar waar mijn hart ligt. Daardoor heb ik veel uiteenlopende studies gedaan. Van kapster, tot modeontwerp en van design tot kunst. Al deze verschillende studies geven mij een wijds perspectief en ik hou van een grote variëteit aan ervaringen.

Ondertussen ben ik altijd bezig geweest met spiritualiteit en het spiritueel ontwikkelen van mezelf. Toen ik jong was bracht ik veel tijd door in het bos om te mediteren. In deze stille 'sessies' ben ik ook gaan werken met energie.

Jaren later heb ik bij Henk Meulendijks, de Bloesemboom, https://www.debloesemboom.nl/ mijn Reiki initiaties 1 & 2 mogen behalen.

Bij Eduard To Osh Eieyani (Chintamania.nl) heb zijn cursus gevolgd over de 15 Dimensionale Aura Clearing. Wat weer een nieuwe verdieping in het uitwisselen van energie geeft.

Daarbij heb ik met veel vrienden en kennissen behandelingen en informatie mogen uitwisselen. Dit maakt wat mijn behandelingen nu zijn. Alles gaat op intuïtie, want in mijn levenspad heb ik geleerd dat wanneer ik naar mijn gevoel luister, dit mij de juiste weg in stuurt.


afspraak