Wij zijn sterrenstof

We zijn allemaal ontstaan uit dezelfde oorspronkelijke materie, zoals sterrenstof, water en koolstof. Als elkaars gelijken, rivalen en geliefden inspireren we iets in elkaar en in onszelf. We dienen als elkaars spiegel en helpers.


Bewegen en je laten bewegen in de stroom van 'het al'. Daar voel ik me in thuis. Daar kan ik genieten van de ontmoetingen, bevindingen, magie, chemie & misschien wel het belangrijkste: plezier. Ik werk vanuit mijn hart, waar onuitputtelijk veel kracht uit straalt. Want van liefde is er oneindig veel, en daar kunnen we op in-tappen.

In mijn praktijk in Eindhoven: Substantie, geef ik diverse behandelingen om jou weer dichter bij jou kern, jouw eigen kracht te zetten. Mijn drijfweer is om jou te laten voelen hoe waardevol je bent, voor jouzelf en daardoor ook direct & indirect voor 'het al'. Wetende dat wij allen koppelstukjes zijn van en aan elkaar. Waardoor wanneer we leven vanuit een liefdevolle intentie en bewuste keuzes, alles net een stukje mooier en vollediger kunnen maken.

Er zijn zo veel mooie momenten om van te genieten... Wanneer we onszelf echt aan durven kijken. Ga je mee? In een deep-soul-dive! Binnen MaanDeLuxe geven we dit jaar, april een geheel verzorgde retraite in Portugal. In verbinding met de elementen en het ritme van de maan. Op een prachtige locatie in de natuur, tussen de krachtige energie van de bergen en ceremoniële Jurts: New Moon Retreat.

Buiten mijn praktijk & MaanDeLuxe versterk ik ook het massage team bij Energetic Wellness, Elaisa.

Ontluiken

 

Het element ‘ontluiken’ nodigt je uit om moedig te zijn en op zoek te gaan naar jouw kern.

 

Overgave

 

Het element ‘overgave’ nodigt je uit om volledig

te ontvangen.

 

Zuivering

 

Wanneer we voelen dat we ‘vol’ zitten en ‘de weg’ kwijt zijn willen we deze graag herpakken.

 

Omwenteling

 

Als het leven als een herhaling van dezelfde lessen voelt en je jezelf in de weg zit, ervaar je belemmering.