Ervaar een diepere laag binnen jou persoonlijke proces met een bundel. Dit zijn een reeks behandelingen om net dat stapje verder te zetten.

Voel jij dat het tijd is?

 [Shiatsu]     [Massage proeverij]     [Diepe aarding]     [Detox]

Shiatsu

Een Shiatsu behandeling ondersteunt het zelf herstellend vermogen en brengt lichaam en geest in balans. Door te werken met de 5 elementen vanuit de Chinese geneeskunde, bekijk ik welk element in jou veel of weinig energie heeft en waar een betere doorstroming kan plaatsvinden. Deze Japanse drukpuntmassage wordt gegeven op de kleding, denk aan los zittende kleding voor deze massage. Gun jezelf dat evenwicht van binnenuit, met deze Shiatsu bundel.

Bundel advies: Kom om de 2 a 3 weken voor een diepere ervaring van jouw balans.

3 x één uur Shiatsu voor €120,-     (i.p.v. €150,-)
Geldig op het moment van aankoop t/m 3 maanden

Massage proeverij

In de massage proeverij ervaar je diverse massage’s. Hierdoor kun jij gaan voelen welke daarvan aansluit op hetgeen dat jij nodig hebt. De massage’s duren korter dan normaal, zodat je voor een voordelige prijs de essentie van de behandelingen kunt ervaren. Ervaar de helende aanraking van de Vlindermassage, Cuppingmassage, Shiatsumassage en Cacaomassage. De massages duren in deze bundel 45minuten (i.p.v 1 tot 1,5 uur). We sluiten de massage proeverij af met een weldadige 1,5uur healingmassage, waar jouw lievelingsmassage het meest naar voren komt.

Bundel advies: Kom elke week langs voor een massage en laat de behandeling volledig doorwerken met jouw persoonlijk affirmatie/thema die week in gedachten te houden.

5x massage voor €190,-     (i.p.v. €240,-)
Geldig op het moment van aankoop t/m 10 weken.

Diepe aarding

Ben je veel in gedachten, aan het mijmeren en piekeren, dan ondersteunt de Diepe aarding-bundel je om meer in het nu en in jouw lijf te keren. Deze bundel is een combinatie van massage, yoga, en bos wandel-meditaties. Deze vallen allemaal binnen één week, zodat je de verbinding en verandering sterk kunt voelen. Ik geef je een week lang elke dag een yoga sessie van 1uur en een kwartier met meditatie. Ben niet bang, wanneer je je niet flexibel voelt of verbonden met je lijf. De yoga sessies gaan je daar juist bij helpen, we vinden houdingen en aanpassingen die aansluiten op jouw lichaam. We spreken deze week ook af in het bos, waar we extra aandacht gaan vestigen op het plaatsen van de voet. In diezelfde week, of daarbuiten ontvang je een aardende massage.

Bundel advies: Denk aan mogelijkheden in jouw routine/planning van de dag. Bel me om mee te denken.

5x yoga, wandeling en massage van één uur voor €150,- (i.p.v. €187,50)
Geldig op het moment van aankoop t/m 2 weken.