Ervaar een diepere laag binnen jou persoonlijke proces met een bundel. Dit zijn een reeks behandelingen om net dat stapje verder te zetten.

Voel jij dat het tijd is?

[Corona]     [Shiatsu]     [Massage proeverij]     [Diepe aarding]     [Detox]       [Patronen doorbreken]

Corona

Tijdens Corona zijn er diverse maatregelen getroffen. Wanneer deze versoepelen kun je voor jezelf de keuze maken om langs te komen voor een behandeling, maar het kan zijn dat jij onder die zwakke doelgroep valt, voor iemand zorgt of bang bent. We gaan kijken wat er wél mogelijk is in deze bundel.

Advies: Zorg ervoor dat je een ruimte hebt waar je niet gestoord word en je je prettig in voelt.

3x Reiki op afstand van een half uur en 30minuten omdenk- telefoongesprek en persoonlijke meditatie en persoonlijk bestandje met tips en tricks voor €75,- (i.p.v. €175,-)
Geldig op het moment van aankoop t/m 3 weken.

Shiatsu

Een Shiatsu behandeling ondersteunt het zelf herstellend vermogen en brengt lichaam en geest in balans. Door te werken met de 5 elementen vanuit de Chinese geneeskunde, bekijk ik welk element in jou veel of weinig energie heeft en waar een betere doorstroming kan plaatsvinden. Deze Japanse drukpuntmassage wordt gegeven op de kleding, denk aan los zittende kleding voor deze massage. Gun jezelf dat evenwicht van binnenuit, met deze Shiatsu bundel.

Bundel advies: Kom om de 3 weken voor een diepere ervaring van jouw balans.

3 x één uur Shiatsu voor €120,-     (i.p.v. €150,-)
Geldig op het moment van aankoop t/m 3 maanden

Massage proeverij

In de massage proeverij ervaar je diverse massage’s. Hierdoor kun jij gaan voelen welke daarvan aansluit op hetgeen dat jij nodig hebt. De massage’s duren korter dan normaal, zodat je voor een voordelige prijs de essentie van de behandelingen kunt ervaren. Ervaar de helende aanraking van de Vlindermassage, Cuppingmassage, Shiatsumassage en Cacaomassage. De massages duren in deze bundel 45minuten (i.p.v 1 tot 1,5 uur). We sluiten de massage proeverij af met een weldadige 1,5uur healingmassage, waar jouw lievelingsmassage het meest naar voren komt.

Bundel advies: Kom elke week langs voor een massage en laat de behandeling volledig doorwerken met jouw persoonlijk affirmatie/thema die week in gedachten te houden.

5x massage voor €190,-     (i.p.v. €240,-)
Geldig op het moment van aankoop t/m 10 weken.

Diepe aarding

Ben je veel in gedachten, aan het mijmeren en piekeren, dan ondersteunt de Diepe aarding-bundel je om meer in het nu en in jouw lijf te keren. Deze bundel is een combinatie van massage, yoga, en bos wandel-meditaties. Deze vallen allemaal binnen één week, zodat je de verbinding en verandering sterk kunt voelen. Ik geef je een week lang elke dag een yoga sessie van 1uur en een kwartier met meditatie. Ben niet bang, wanneer je je niet flexibel voelt of verbonden met je lijf. De yoga sessies gaan je daar juist bij helpen, we vinden houdingen en aanpassingen die aansluiten op jouw lichaam. We spreken deze week ook af in het bos, waar we extra aandacht gaan vestigen op het plaatsen van de voet. In diezelfde week, of daarbuiten ontvang je een aardende massage.

Bundel advies: Denk aan mogelijkheden in jouw routine/planning van de dag. Bel me om mee te denken.

5x yoga, wandeling en massage van één uur voor €150,- (i.p.v. €187,50)
Geldig op het moment van aankoop t/m 2 weken.

Detox

Detox is het opschonen van jouw systeem. In deze bundel gaan we kijken naar jou eetpatroon en energiehuishouding gedurende de dag. De Shiatsu massage ondersteund bij het in balans brengen van jou innerlijke energie. We gaan kijken naar om-denk-mogelijkheden. Detox voor de mind, door te letten op jouw vocabulaire in b.v. ik ‘moet’ dit doen veranderen in ik ‘wil’ dit doen. Daarbij ontvang je ook een Cupping massage waarbij er meer ruimte tussen het bindweefsel kan ontstaan waardoor afvalstoffen afgevoerd kunnen worden.

1x Shiatsu massage, 1x Cupping massage & coaching voor €105,-     (i.p.v. €130,-)
Geldig op het moment van aankoop t/m 10 weken.

Patronen doorbreken