Gisteren een heerlijke Shiatsu massage gehad. Liefdevol gegeven door Annemiek met haar gouden handen. Ik raad dit iedereen aan ( ook mensen zonder klachten) Wees lief voor jezelf.

Jacqueline

Zeer ervaren dame die jou helpt om de belemmeringen die jij ervaart weg te nemen. Dmv ademhalingstechnieken of meditatie…. massage spierpunten of zenuwpunten te behandelen.

D

De healing van Annemieke was heel mooi en bijzonder. Ik werd gehoord en gezien, en ze wist precies wat aandacht nodig had. Tijdens de sessie heb ik veel losgelaten, en dat was na afloop ook direct voelbaar. Héérlijk om weer te herinneren hoe ik me dus ook kan voelen! Ik ga zeker naar haar terug!

Sdidhi

Wat een fijne masssage heb ik gehad van Annemieke. We zijn begonnen met een meditatie. En daarna vol overgave mezelf laten onderdompelen in de liefdevolle zachte energie van deze dame. Ik kan het zeker aanraden om jezelf een massage cadeau te doen. Voor ontspanning en wellicht ook inzichten. Dank je Annemieke ❤️?❤️

Ilona

Annemieke is een lieve, zachte vrouw. Ze creëert een warme en veilige sfeer. Tijdens de sessie kon ze perfect aanvoelen wat mijn lichaam en geest nodig hadden. Ik ging door verschillende emoties en kon dingen loslaten. Daarna voelde ik me herboren en een stuk lichter!

Marcha

In één woord: wow! Wat een bijzondere ervaring. Een massage en energy healing in één. Je voelt en ziet aan alles dat dit Annemieke haar roeping is. ?

Stef

Annemieke heeft mij nu voor de tweede keer behandeld en adviezen gegeven. De healing massage werkt bij mij vrijwel direct. Werd heel ontspannen gedurende de massage. Voel dat mijn ademhaling dieper gaat en energie vrijkomt. Ook het advies om magnesium te slikken heeft me enorm geholpen.

Mark

Vandaag heb ik van Annemieke een energetische behandeling gehad (shiatsu en reiki) . Dit omdat ik weinig energie heb. Ik ben onder de indruk hoe goed het voor me is geweest. De dag erna voelde ik al heel duidelijk verschil. En de dagen daarna werd het alleen maar beter. Annemieke is een gedreven persoon in haar werk. Ze weet wat ze doet. Haar hele aandacht gaat naar jou als klant. Ze doet het met heel veel overgave en passie. Ik zou zeggen ontdek het zelf een keertje! Het is echt de moeite waard om het zelf te ondervinden.

Marisa

De fijne, liefdevolle behandelingen van Annemieke geven me altijd weer energie. Ze helpt mij terug te keren in mijn zelf liefde zodat ik weer met beide voeten verbonden met de aarde. 

Renée
Annemieke is zeer intuïtief en voelt perfect aan wat je nodig hebt in een massage. Ik heb er enorm van genoten. Mijn lichaam kon zich helemaal ontspannen onder haar vakkundige handen. Een aanrader als je je lichaam wilt verwennen en als je emotioneel wilt loslaten.
Henk