Je eigen lijf onderzoeken en je grenzen op een zachte manier leren verkennen

[yoga]

Ik ben een autodidact yoga docente die haar inspiratie haalt uit de natuur, gevoel en droomwereld. Met mijn achtergrond in spiritueel helingswerk als massages, reiki, cacao, ceremonies, meditatie en Shiatsu. Het onderzoeken van het lichaam, wetende dat het lichaam veel kennis in zich heeft dat vertaalt mag worden, is een groot deel van mijn intrinsieke drive om hier dagelijks bewust mee bezig te zijn. Mijn yoga is een combinatie van Hatha, Yin en Yang met de meridianen en de gekoppelde natuurelementen vanuit de Chinese geneeskunde. Een nieuwe mix die ik toepas met een rustige op-en afbouw zodat je na de les weer beter kunt ademhalen, nadenken en voelen. De lessen duren 1uur en een kwartier.

Na de lessen is er ook een mogelijkheid om nog dieper te kunnen ontspannen, met een Shiastu behandeling. En bij aankoop van een strippenkaart ontvang je 20% korting op een Shiatsu-behandeling
Proefles = €5,-
Losse les = €12,50
Strippenkaart 10 lessen (in 3,5mnd) = €105,-
maandag avond            19:30
zaterdag ochtend            8:30

Je wilt (leren) vertrouwen in jezelf en opstijgen binnen de veilige energie van een groep.

[meditatie]

Meditatie is een vorm van zelf onderzoek. Wanneer we stil zitten en ‘naar binnen keren’ komen we ook onze saboteurs tegen. Deze gaan we onder anderen onderzoeken, zodat we deze kunnen herkennen en uiteindelijk zullen ombuigen. Wat willen we echt bereiken, voelen, meemaken? Wat wil je laten groeien in jouw leven? Ik neem je mee in stilte, geleide meditatie, adem en klanken voor dit zelf onderzoek. Wanneer we mediteren in een groep verhogen we de concentratie, maar nemen elkaar ook mee naar een hogere trilling. Wanneer je interesse hebt, laat me weten welke dag/tijd jou uitkomt, dan plannen we een moment in.

Duur: 45 tot 60 minuten
Vanaf 3personen: €7,50 p.persoon
Vanaf 6personen: €5,50 p.persoon