Geef je over en ontspan. Ontvang één van de weldadige massages en voel hoe het is om volledig te ontvangen.

Massage kan ondersteuning bieden om meer in je lichaam te komen. Wanneer je veel in je hoofd zit, kan een massage juist dat aardse element bieden om je voeten weer ‘op de grond’ te zetten. Wanneer je lichamelijke klachten hebt, kan massage verlichting bieden en een herinnering voor het lichaam zijn hoe het is om (dat gedeelte van het lichaam) te ontspannen. Ik bied diverse massages aan, lees ze rustig door en voel welke jou aanspreekt. Wanneer je keuze stres ervaart, kun je mij altijd bellen of kom een kwartiertje eerder, dan kiezen we de behandeling waarin ik jou het beste kan ondersteunen. Ik werk met zuivere, voedende biologische oliën i.c.m. etherische oliën voor een heerlijke geurbeleving. Een massage is een cadeau voor jezelf, voor jouw ‘tempel’ dat jouw lichaam en ziel is. We gaan jouw ontspanning en heling vieren in dit momentje voor jezelf.

Voor alle behandelingen geld dezelfde prijs. Ook zijn er cadeaubonnen verkrijgbaar.

60 minuten = €60,-
90 minuten = €85,-
120 minuten = €110,-

[healing] [vlinder]  [shiatsu] [duo] [cupping]

Healing massage

Dit is een ontspannende oliemassage i.c.m. verschillende helingstechnieken, waaronder Reiki. Ik werk intuïtief en geef extra aandacht daar waar nodig is. Het effect van deze massage is ontspannend en verlichtend.

Vlinder massage

Dit is een intens zachte olie massage waarbij ik herhaaldelijk over de Blaas meridiaan strijk, die het zelf herstellend vermogen van het lichaam stimuleert. De blaas-meridiaan, het water element in ons verbindt ons ook met onze eigen flexibiliteit en gevoelswereld. Ook activeert het de Do-Mai meridiaan, deze energiebaan staat voor jouw aanzetkracht, zodat je weer vol zelfvertrouwen de dingen kan gaan aanpakken die jij graag doet. Tevens balanceert de vlindermassage de verbinding tussen de linker en rechter hersenhelft. Deze massage is een weldaad voor de zenuwbanen in het lichaam en geeft daarmee een intens diepe ontspanning.

Shiatsu massage/therapie

Dit is een Japanse drukpuntmassage, waar de ‘lijnen’ van de accupunctuur-punten worden gestimuleerd. Deze lijnen heten meridianen en fungeren als de energiebanen van het lichaam. De meridianen zijn onderling verbonden met de organen en jouw gevoelswereld. Onderbrekingen of ophopingen in de meridianen stagneert de Chi (levensenergie) stroom. Stagnatie kan leiden tot een disbalans dat zich uit in aandoeningen en ziekten. Met Shiatsu massage stimuleer ik het zelf genezend vermogen van jouw lichaam met als doel (weer) meer in balans te raken. Ons lichaam heeft immers genoeg energie, het is alleen niet altijd goed verdeeld. Deze bijzondere massage is zonder olie en geef ik op de kleding.
Zorg voor comfortabele (loszittende) kleding. Deze behandeling geef ik op een futon, dit is een zachte mat op de grond. Wanneer het voor jou lastig is om op te komen van deze ‘laagte’, meld dit graag van tevoren, dan zorg ik ervoor dat ik de massagetafel voor jou klaarzet.
Deze behandeling werkt diep transformerend.

Shiatsu onderbeen & voet massage

Daar waar de organen diep in het lichaam werkzaam zijn, zijn ze het meest verbonden in onze uiteinden (hoofd, handen & voeten). Deze behandeling is een combinatie van drukpunt en olie massage, waarin ik werk op transformerende punten. Deze kunnen weer energie en balans brengen in jouw leven. Omdat we veel bezig zijn met het onderste deel van het lichaam is deze massage ook zeer aardend, wat een goede uitwerking heeft wanneer je bijvoorbeeld veel piekert, bij doemdenken en bij het in ‘cirkels’ blijven denken.

30 minuten = €35
60 minuten = €60 (+onderarm/hand)
Voor 60 minuten hebben we voldoende tijd voor een Shiatsu-onderarm/hand-behandeling. In de onderarm kan veel spanning ontstaan wanneer we ons aan dingen ‘vast’ willen houden. Zo kan ik je ondersteunen om hier meer verzachting in te brengen.
90 minuten = €85 (+onderarm/hand/gezicht)
Voor 90 minuten hebben we voldoende tijd voor een Shiatsu-onderarm/hand-behandeling + Shiatsu-gezichtsbehandeling. In het gezicht zitten reflexzones voor heel het lichaam en bevorderd tevens de celdeling/verjonging van de huid.

Duo massage

Samen is wel zo gezellig! Wil je samen met een vriend, vriendin, familielid of partner een behandeling boeken? Kom dan met z’n tweeën genieten van een massage. Zo kun je jouw bijzondere ervaring met jouw lievelingspersoon delen. Deze samenwerking is met Charlotte Bierkens van praktijk Zenzacht. Charlotte werkt ook intuïtief en voelt goed aan wat nodig is, zij is tevens ook Shiatsu therapeute. Samen bieden we Vlinder, cacao, cupping, ontspannings-& Shiatsu massages aan.

Cupping massage

Cupping is het vacuüm zuigen van de huid, waardoor er meer bloed naar een bepaald deel van het lichaam wordt gestuurd. Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen naar de oppervlakte komen (detox) en het bindweefsel zachter kan worden. Ook bij verhard littekenweefsel kan deze massage de huid verzachten. Herhaling is daarbij een belangrijk element. Deze behandeling is i.c.m. een ontspanningsmassage op oliebasis om zo niet te veel van het lijf te vragen. Ik gebruik siliconen cups zodat ik glooiende bewegingen kan maken over het lichaam. Wanneer het bindweefsel erg vast zit kun je zelfs voelen dat deze losser getrokken wordt. Het bindweefsel is de verkleving tussen de botten en spieren, wat ophopingen kan veroorzaken in stressvolle periodes. De uitwerking van deze massage kan dus zijn dat je je daarna vermoeider voelt, de uitwerking van de detox. Echter zul je na een dag (of 2) je weer fitter en flexibeler voelen.

Shiatsu gezicht massage

In het gezicht zitten reflexzones voor heel het lichaam en bevorderd tevens de celdeling/verjonging van de huid. Dit is een combinatie van een olie-massage en Japanse drukpuntmassage. De drukpunten op het gezicht/rondom het hoofd stimuleren o.a. het zicht/gehoor/reuk-vermogen, maar op energetisch gebied gaat het ook over inzichten, luisteren en gehoord worden. Buiten het gezicht start ik de behandeling ook met een energetische opschoning d.m.v. Reiki en andere heling-technieken waar nodig.

30 minuten = €35
60 minuten = €60