Geef je over en ontspan. Ontvang één van de weldadige massages en voel hoe het is om volledig te ontvangen.

Massage kan ondersteuning bieden om meer in je lichaam te komen. Wanneer je veel in je hoofd zit, kan een massage juist dat aardse element bieden om je voeten weer ‘op de grond’ te zetten. Wanneer je lichamelijke klachten hebt, kan massage verlichting bieden en een herinnering voor het lichaam zijn hoe het is om (dat gedeelte van het lichaam) te ontspannen. Ik bied diverse massages aan, lees ze rustig door en voel welke jou aanspreekt. Wanneer je keuze stres ervaart, kun je mij altijd bellen of kom een kwartiertje eerder, dan kiezen we de behandeling waarin ik jou het beste kan ondersteunen. Ik werk met zuivere, voedende biologische oliën i.c.m. etherische oliën voor een heerlijke geurbeleving. Een massage is een cadeau voor jezelf, voor jouw ‘tempel’ dat jouw lichaam en ziel is. We gaan jouw ontspanning en heling vieren in dit momentje voor jezelf.

[healing] [vlinder]  [shiatsu] [duo] [cupping]

Healing massage

Dit is een ontspannende oliemassage i.c.m. verschillende helingstechnieken, waaronder reiki. Ik werk intuïtief en geef extra aandacht daar waar nodig is. Het effect van deze massage is ontspannend en verlichtend.

60minuten = €50,-
90minuten = €75,-
120minuten = €95,-

Vlinder massage

Dit is een intens zachte olie massage die het zelf herstellend vermogen stimuleert en de verbinding tussen de linker en rechter hersenhelft balanceert. Ook activeert het de Do-Mai meridiaan, deze energiebaan staat voor jouw aanzetkracht. De energie die we intern gebruiken om op te starten met de dingen die we graag willen doen. Deze massage is een weldaad voor de zenuwbanen in het lichaam en geeft een intense ontspanning.

60minuten = €50,-
90minuten = €75,

Shiatsu massage

Dit is een Japanse drukpuntmassage, waar de ‘lijnen’ van de accupunctuur-punten worden gestimuleerd. Deze lijnen heten meridianen en kun je ook zien als de energiebanen van het lichaam. De meridianen zijn onderling verbonden met de organen en je gevoelswereld. Onderbrekingen of ophopingen in de meridianen stagneert de Chi (levensenergie) stroom en kan leiden tot een disbalans dat zich uit in aandoeningen en ziekten. Met deze Shiatsu massage stimuleer ik het zelf genezend vermogen van jouw lichaam met als doel weer meer in balans te raken. Ons lichaam heeft immers genoeg energie, het is alleen niet altijd goed verdeeld. Deze bijzondere massage is zonder olie en geef ik op de kleding.

60 minuten = €50,-
90 minuten = €75,-

Shiatsu onderbeen & voet massage

Daar waar de organen diep in het lichaam werkzaam zijn, zijn ze verbonden in onze uiteinden (hoofd, handen & voeten). Dit is een combinatie van een drukpunt en olie massage waarin ik werk op transformerende punten. Deze kunnen weer energie en balans brengen in jouw leven. Omdat we veel bezig zijn met het onderste deel van het lichaam is deze massage ook zeer aardend. Wat een goede uitwerking heeft wanneer je bijvoorbeeld veel piekert, bij doemdenken en bij het in ‘cirkels’ blijven denken.

60 minuten = €50,-
90 minuten = €75,-

Duo massage

Samen is wel zo gezellig! Wil je samen met een vriend, vriendin, familielid of partner een behandeling boeken? Kom dan met z’n tweeën genieten van een massage. Deze samenwerking is met Charlotte Bierkens van Zenzacht. Charlotte werkt ook intuïtief en voelt goed aan wat nodig is. Samen bieden we Vlinder, cacao, ontspannings-& shiatsu massage’s aan.

60 minuten = €50,- p.p.
90 minuten = €75,- p.p.
12 minuten = €120,- p.p.

Cupping massage

Cupping is het vacuüm zuigen van de huid, waardoor er meer bloed naar een bepaald deel van het lichaam wordt gestuurd. Dit zorgt ervoor dat afvalstoffen naar de oppervlakte komen (detox) en het bindweefsel zachter kan worden. Ook bij verhard littekenweefsel kan deze massage de huid kalmeren. Herhaling is daarbij een belangrijk element. Deze behandeling is i.c.m. een ontspanningsmassage op oliebasis om zo niet te veel van het lijf te vragen. Ik gebruik siliconen cups.

60 minuten = €50,-
90 minuten = €75,-
120 minuten = €95,-