yoga lessen eindhoven

Met Yoga bos droom, laat je je dromen groeien door dicht bij jezelf en in contact met jezelf te staan.

Yoga bos droom staat ook voor echte verbinding. Geen video lessen maar echt contact, door samen te zijn en in beweging te zijn binnen de energie van de groep. We gaan jou ondersteunen om in jouw licht te gaan staan. Dit doen we in combinatie met de 5 elementen vanuit de Chinese Geneeskunde en holistische stroming. Metaal, water, hout, vuur en aarde. Deze elementen voeden en ondersteunen elkaar. We nemen jou graag mee in onze ‘yoga bos droom’ met het onderzoeken van jouw lichaam. Door yoga leer je waar jouw grenzen liggen en waar je ontspanning uit kunt halen. Op de mat en van de mat af.

Charlotte van Bhikuni Yoga komt speciaal voor jou met haar zachte stem en bordenvol kennis vanuit haar verschillende yoga educaties. Vinyasa / Ashstanga docentenopleiding van Johan Noorloos (Yoga Garden Amsterdam) Yin Yoga en Hatha Yoga Docenten opleiding (Fiore Osmose Den Haag) en uit een Ashram in India. Daarnaast geeft ze weldadige ontspanningsmassages en Shiatsu behandelingen en blijft zo heerlijk dicht bij haarzelf.

En ik ben een autodidact yoga docente die haar inspiratie haalt uit de natuur, gevoel en droomwereld. Met mijn achtergrond in spiritueel helingswerk als massages, reiki, cacao, ceremonies, meditatie en Shiatsu. Het onderzoeken van het lichaam, wetende dat het lichaam veel kennis in zich heeft dat vertaald mag worden, is een groot deel van mijn intrinsieke drive om hier dagelijks bewust mee bezig te zijn.

Na de lessen is er ook een mogelijkheid om nog dieper te kunnen ontspannen, met een Shiastu behandeling. En bij aankoop van een strippenkaart krijg je 20% korting op een Shiatsu massage.
Proefles = €5,-
Losse les = €12,50
Strippenkaart 10 lessen (in 3,5mnd) = €105,-