We hebben allemaal een eigen trilling (frequentie). Wanneer we ons slecht voelen vibreren we op een ‘lager’ niveau en trekken we deze energie als een magneet naar ons toe. Wanneer we onze trilling verhogen kunnen we de wereld weer met een heldere blik aanschouwen.

 

[reiki] [duo healing] [rapéh ceremonie]

Reiki

Ervaar de helende kracht van Reiki energie. Dit is de universele onvoorwaardelijke liefdesenergie waar ik op afstem, om naar jou door te laten stralen. Deze zuiverende energie bied ondersteuning zodat de kracht hervonden kan worden om de thema’s aan te kijken die aangepakt willen worden. In combinatie met het verbinden van jouw onderbewuste, ondersteun ik je bij het herschikken van jouw energetische systeem. We hebben immers voldoende energie, alleen kunnen blokkades ervoor zorgen dat de energie niet volledig door kan stromen. Deze energetische behandeling kan aanvoelen als een ontspannende meditatie of half-droom waarin inzichten vanuit jouw hogere zelf zich kunnen aandienen. Voor deze behandeling is geen directe aanraking nodig en kan ook op afstand gegeven worden.

 

60 minuten = €60

Rapéh ceremonie

Wanneer we ervaren dat we vol zitten en de weg kwijt zijn, willen we deze dolgraag herpakken en helderheid scheppen. Een kleine opschudding kan helpen om dit weer recht te zetten. We gaan het gesprek aan met ons hogere zelf en werken aan het opruimen van de lagere trillingen in ons. Zo kunnen we ons weer zuiveren. De Rapéh die ik gebruik komt vanuit Colombia, waar dit medicijn door de oudere vrouwen van de tribe wordt geplukt, gedroogd en samengesteld. Het is een mengsel van gedroogde tabaksbladeren en Yarumo. Deze heilige tabacco en Yarumo werkt aardend en verbindend. De Rapéh wordt in de neusgaten geschoten met behulp van een applicator. Dit maakt dat de linker en rechter hersenhelften direct in verbinding komen, en er helderheid ontstaat. In de Amazone gebruiken de krijgers de Rapéh voor de helderheid en focus tijdens de jacht. Tijdens deze ceremonie ondersteund de Rapéh voor de helderheid en focus van jouw geest.

Herkomst Rapéh: Chakruna

 

privé (1 persoon) = €40

Groep ceremonie (+-45 tot 90 minuten)
2 personen = €35
3 personen = €30
4 personen = €25
5 personen = €20